torsdag 11. februar 2010

Bølgen går.

Lappeteppebølgen har nådd Utleir. Man kan jo ikke annet enn å bli i godt humør og i vårstemning av å se på dette teppet av Tove. Så selv om jeg ikke kan å hekle bestemte jeg meg for at sånt teppe vil jeg ha. Dermed måtte min kjære mor trå til å lære meg å hekle. Eller det er vel en liten overdrivelse :-D For jeg kan ikke å hekle noe annet enn disse lappene da. Har prøvd å kikke på andre oppskrifter, men de skjønner jeg ingen ting av :-) Jeg kan da i hvertfall å strikke lapper og er superfornøyd med det!!!! Det som er litt trist er at det så langt ser litt "Hilsen Mette 4 år"ut. Håper det blir bedre når det er ferdig og jeg har fått dampet det.


Jeg har kommet så langt at jeg har hekla "hele" 45 lapper. Fortsetter jeg i dette tempoet er jeg ferdig til påske, men har vel lite trua på at jeg klarer det. Får jo så vondt i tommelen jeg holder kroken med (betyr det at jeg holder for hardt kanskje? :-)). Syns dette er et kjempeartig prosjekt så om jeg bruker lengre tid så er det bare kos!!!

Siden jeg er helt ny i bloggverdenen så trenger jeg hjelp!!! Hvordan i all verden får jeg flyttet bildet mot høyre?

2 kommentarer:

  1. Kjempefint, Mette! Synes alldeles ikke det så ut som "Mette 4 år". Gleder meg som en unge til jeg får heklet såpass mange lapper at jeg kan begynne å hekle dem sånn smått sammen. Er veldig spent på om mitt selvkomponerte mønster funker bra i praksis eller om det blir seende bare dumt ut. hehe

    SvarSlett
  2. Så fint teppe!!!

    Og takk for koselig besøk i bloggen min! Jeg holder også på med et sånnt teppe. Har vel hekla 60-70 lapper (se bloggen min)... men ting tar tid! Regner med å være ferdig i 2012 eller noe sånnt, he he!

    SvarSlett